Workshops ‘overgang’

Ook dit jaar houdt IntoFlow diverse workshops, lezingen en thema avonden met ‘De overgang’ als thema.

Er zijn diverse soorten dag-workshops! De workshop Stromend door de overgang met Chi Neng Qigong een dag waarin theorie wordt afgewisseld met op de overgang gerichte Chi Neng Qigong oefeningen (met Saskia Vermeesch, o.a. als docent verbonden aan het Chi Neng Intsitute en bekend van de ‘open je hart’ workshops met Patricia van Walstijn).

Ook biedt Intoflow op de overgang gerichte workshops met systemisch-, innerlijk kindwerk en emotioneel lichaamswerk. Elke eendags workshop is erop gericht je energie beter te laten doorstromen en je krachtig neer te zetten. Met de aangereikte informatie over de overgang, kan dit  je helpen de overgangsfase als groei- en transformatieperiode te gebruiken.

Tijdens de workshops passen we de ‘opvlieger- transformatiemethode’ toe. Bij goed gebruik van deze methode zijn opvliegers je dan niet langer tot last; je gebruikt je opvliegers om je lekker te voelen én als kernversterking!

stromend overgang15_44

Data van de eerstvolgende workshop Stromend door de overgang®  met Chi Neng Qigong’ vinden op afspraak plaats. Prijs per deelnemer aan de workshop inclusief koffie/thee, lunch en ‘hand-out’: € 95,00 (minimaal acht deelnemers).

Op aanvraag verzorgen wij (mini) workshops Stromend door de overgang® op maat en op locatie (ook in België). Ook biedt Intoflow workshops en/of lezingen op maat – afhankelijk van uw behoefte – binnen uw bedrijf.stromend overgang15_12

Voor informatie en aanmelding:

Marijke Brouwers +31 (0)492-386109/+31 (0)6-37198379

Indien niet bereikbaar, spreek uw boodschap in, dan wordt u z.s.m. teruggebeld.

Of stuur een bericht naar Marijke Brouwers:

 

Terug