Verdiepingsscholingen

Regelmatig bieden wij verdiepingsscholingen op het vakgebied aan SDDO®- en/of overgangstherapeuten zodat het kennisniveau van de therapeut op peil kan worden gehouden.F

Locatie: SCC De Helftheuvel ‘s Hertogenbosch.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is CRKBO_Instelling.jpg

Programma verdiepingsbijscholingen 

(geaccrediteerd door NBVH, LVNG, BATC, VBAG):

Opstellingen vrouwelijke (seksuele) organen

De bijscholing opstelling vrouwelijke (seksuele) organen vindt plaats op zaterdag 7 september 2019.

Bekken- en seksuele problematiek

In samenwerking met gynaecoloog en seksuoloog Hellen Nagel vindt op vrijdag 22 november 2019 een verdiepingsscholing plaats over bekken- en seksuele problematiek.

Vruchtbaarheidsproblematiek

En een dag later, op zaterdag 23 november een verdiepingsscholing over vruchtbaarheid met fertiliteits- en orthomoleculair arts Mathilde Kuijpers.

Hormonen

Gynaecoloog en orthomoleculair arts Barbara Havenith is gastdocent tijdens de verdiepingsbijscholing Hormonen in het voorjaar 2020.

Voor groepen of opleidingsinstituten biedt Intoflow de  mogelijkheid een bijscholing op locatie te geven. Voor de voorwaarden en aanmelding kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Voor geïnteresseerde coaches wordt bijscholing op maat aangeboden. Ook hiervoor kunt u contact opnemen met ondergetekende.

Prijs verdiepingsbijscholing bekken- en seksualiteit, vruchtbaarheid en hormonen per dag: € 150,00 (vrijgesteld van BTW) inclusief koffie, thee, water, lunch en lesmateriaal.

Verdiepingsbijscholing opstellingen vrouwelijke organen € 100,00 (vrijgesteld van BTW) inclusief koffie, thee, water en lunch.

Voor informatie en aanmelding:

Tel: +31 492 386 109/06-37198379

Algemene voorwaarden: klik hier

Klachtenregeling: klik hier

Indien niet bereikbaar, spreek uw boodschap in, dan wordt u z.s.m. teruggebeld.

Of stuur een bericht aan Marijke Brouwers:


Terug