Bijscholing ‘Opstellingen vrouwelijke organen’

Zoals tijdens familieopstellingen de plek die het individu inneemt in het gezin, de familie en de genefoto baarmoeder eierstokkenraties van het individu wordt onderzocht, wordt een verstoring in de vrouwelijke organen in het lichaam van het individu en andersom weerspiegeld en zichtbaar tijdens het opstellen van deze organen.
Tijdens de bijscholing ‘Opstelling vrouwelijke organen’ onderzoeken en ervaren we hoe de vrouwelijke (seksuele) lichaamsdelen en eventueel het probleem van de cliënt als een systeem werkt en beïnvloed wordt.
Inzichten uit opstellingen met organen dragen bij aan een holistisch beeld van lichamelijke, emotionele en mentale problemen in de mens. Blokkades uiten zich in het lichaam en dat maakt het vaak ingewikkeld om ermee in verbinding te blijven.

We zien echter dat daar wáár het effect van de opstelling daadwerkelijk fysiek gevoeld wordt, de zielvolle beweging uit de opstelling ook kan integreren in het lichaam.
Tijdens de opstelling kan duidelijk worden hoe via de vrouwelijke organen in het lichaam, dieperliggende energieblokkades kunnen aanvoelen. Tijdens de opstelling – zoals we deze als therapeut in de praktijk met onze cliënt kunnen toepassen – kan op een helende manier inzicht worden verkregen in problemen in de vrouwelijke organen of in seksualiteit. En kunnen deze geheeld worden.

Wanneer gebruik je opstellingen vrouwelijke (seksuele) organen in je praktijk:

Bij problemen met vruchtbaarheid, PMS, PCOS, vaginisme, vulvodynie, endometriose, myomen, (emotionele) problemen als gevolg van het verwijderen van baarmoeder, eierstok of eileider, pijn bij het vrijen, seksualiteit, huidaandoeningen aan de vulva zoals lichen sclerosus of bij problemen met een of beide borsten.

Datum: zaterdag 8 februari 2020 10.00-17.00

Locatie: Intoflow Beatrixlaan 1 Aarle-Rixtel

Docent: Marijke Brouwers

Deelname aan deze dag is inclusief koffie/thee/water en luxe lunch en certificaat en bedraagt

€ 100,00 (vrijgesteld van BTW). Maximaal 8 deelnemers. CRKBO_Instelling

Accreditatie NBVH 6 accreditatiepunten.

Aanmelden via contact formulier of via 0492-386109/06-37198379: